Overstappen op Barf?

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom hondeneigenaren besluiten om hun hond te laten ‘barfen’ maar de belangrijkste reden is wel de hond het er heel erg goed op ‘doet’. Barfende honden zijn actiever en zitten lekker in hun vel, hebben meer uithoudingsvermogen, zijn stressbestendiger, kortom een vrolijke hond met een blijde baas.

Het Kroeze Compleet Menu is zeer geschikt voor honden met huid- en of vachtproblemen, allergieën, e.d. Want er zitten geen extra ingrediënten zoals koolhydraten, ruwe as, smaak-, kleur- en geurstoffen in. De poep die uw hond op ons Menu produceert is van een vaste kwaliteit, werkelijk veel minder in volume, en dus gemakkelijk op te rapen in een poepzakje. Ongedierte zoals wormen en vlooien, als ook bacteriën, vinden bij een Barf-hond geen prettige gastheer (PH onder 2).

Bovendien het leegeten van een bak brokken geeft wel een heel ander beeld dan wanneer uw hond een bak rauw Barf voedsel opeet. Want alle honden vinden Kroeze Barf Menu Compleet heerlijk. Daarnaast zo nu en dan een paar kipkarkassen geven maakt dat honden met veel plezier ‘kluiven’. En het eten van rauwe kipkarkasbotten brengt meer voordelen met zich mee, de hond moet er letterlijk zijn tanden in zetten waardoor tandplak en tandsteen geen kans krijgen zich te ontwikkelen en daarom stinkt uw hond ook op oudere leeftijd niet uit zijn bek.

Daarnaast geurt een Barf-hond zijn huid/vacht niet, maar ruikt de hond schoon en fris. En als u uw hond op kipkarkas laat kluiven zult u merken dat de vacht op de poten van uw hond niet vettig is maar ‘zelfreinigend’.

Al met al er zijn heel veel voordelen om uw hond op ons Barf Menu Compleet te zetten.

Barf, wat is dat?

BARF, wat is dat? Vol enthousiasme, iedere dag opnieuw, kijken honden die het BARF-dieet volgen uit naar hun eten. BARF brengt plezier in het leven

Lees verder »

Barf ingrediënten

Barf ingrediënten Voeding volgens de BARF-methode bestaat uit rauwe botten, spiervlees, orgaanvlees, groenten, fruit, eieren, vis, e.d. Bij Kroeze draait alles om de kip, licht

Lees verder »

Onder Botten vallen onderstaande producten, inclusief BARF Compleet.