Barf ingrediënten

Voeding volgens de BARF-methode bestaat uit rauwe botten, spiervlees, orgaanvlees, groenten, fruit, eieren, vis, e.d.

Bij Kroeze draait alles om de kip, licht verteerbaar met een goed bot aandeel maar niet te zware botten zodat het gebit ervan te lijden heeft.

Fokkers adviseren wij om uw pups vanaf 3-4 weken bij te voeren met Kroeze Barf Kipkarkas Mousse. Ook kan Mousse gegeven worden aan honden moeite met kauwen hebben, let op ook katten zijn er dol op !

Voor pups vanaf 2 maanden kan er worden begonnen met Kroeze Barf Pup Menu Compleet.

Voor jonge honden vanaf ongeveer 8 maanden en volwassen honden is er Kroeze Barf Menu Compleet, een evenwichtige voeding van kipkarkas, met spier- en orgaanvlees.

 Oudere honden gaan smullen van het Kroeze Barf Senior Barf Menu.

U kunt ons Barf Menu desgewenst aanvullen met een biologisch eitje (pureren met schil), groenten rauw of gekookt (zonder zout !), rauwe vis zoals sprotjes, tonijn, zalmkoppen, e.d.

Let u wel op het gewicht van uw hond, dus misschien iets minder van het Kroeze Menu voeren op die dagen.Afhankelijk van de grootte van uw pup, volwassen hond of senior, of hoeveel plaats u in uw vriezer hebt (ongeveer 10 kilo past in een lade), kunt u onze producten in verschillende formaten bestellen.

Bekijk ook eens:

Overstappen op Barf

Overstappen op Barf? Er zijn talloze redenen te bedenken waarom hondeneigenaren besluiten om hun hond te laten ‘barfen’ maar de belangrijkste reden is wel de

Lees verder »

Barf, wat is dat?

BARF, wat is dat? Vol enthousiasme, iedere dag opnieuw, kijken honden die het BARF-dieet volgen uit naar hun eten. BARF brengt plezier in het leven

Lees verder »

Onder Botten vallen onderstaande producten, inclusief BARF Compleet.